lauantai 11. syyskuuta 2010

Vaskikorva



Vuorossa korviksia. Olen täysin erilaisten patinoiden lumoissa, niin pahasti etten paljasta kuparia käytä juuri ollenkaan. Hopeankin saisi monen väriseksi, mutta kuparin kanssa kaikki on paljon jännempää. Eikä hopeaa juuri muun värisenä käytetäkään kuin paljaana tai mustalla patinalla.



Näihin on käytetty sen verran vahvoja aineita että on saatu jonkin verran pintakuviotakin aikaan, etsauksen jälkeen. Luonnossa nämä ovat jonkin verran vihertävät, jos ihan rehellisiä ollaan niin saisivat olla enemmänkin, tämä satsi viihtyi ehkä hiukan liian kauan seoksessa, joka ei sekään ole ihan kohdillaan. Kokeilut jatkuvat ja mikäs sen hauskempaa.



Nämä ovat samaa erää kuin edelliset.



Siivet ovat saaneet ylleen punaista ja häivähdyksen purppuraa, en ole ihan varma näkyykö siitä kuvassa jälkeäkään.



Näille on tehty vaikka ja mitä, vaikka lopputulokseen pääseminen ei sitä kaikkea vaatinutkaan. Eivät näyttäneet hyvältä tummana joten pesin sen pois. Punaiseksi eivät suostuneet vaan menivät mustiksi. Toisesta tuli kokeilujen keskellä ihanan kirjava lähes vahingossa, joten sellaiseksi halusin toisenkin, vaan pisti hanttiin, mokoma. Siinä ne nyt kuitenkin ovat, kirjavina.

4 kommenttia:

  1. Tosi hienoja! Mielenkiintoisempia kuin 'puhdas' kupari.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, niin minustakin. Ja tunnustan että tekeminenkin on helpompaa kun ei tarvitse hinkata kiiltäväksi ;)

    VastaaPoista
  3. Hei! Nämähän on aivan hurjan upeita! Oot kyllä taitava. On tehnyt mieli kokeilla hopean etsausta, mutta kun aika ei riitä kaikkeen. Nämä kyllä antavat potkua innostukselle.

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Minäkin kokeilisin mielelläni hopean etsausta, pankkitilini vain tykkää enemmän kuparista ja pronssista :D Tykkään toki minäkin, on aina yhtä jännää katsoa mikä idea toimii ja mikä ei, kuparin kanssa kun ei koskaan oikein tiedä.

    VastaaPoista