tiistai 2. marraskuuta 2010

Ankeroiset



Syksy on käynyt ankeaksi, sää on masentavan harmaa eikä päivä useinkaan paista sen vertaa että saisi muutaman kuvan näpättyä. Tällaisissa olosuhteissa alkaa kaikki maistua vähän puulta. Tänään pilkisti valoa pilvien välistä sen verran että pääsin kuvaamaan sen toisen ajanvietteen jota voi harrastaa aivot narikassa ja silmät töllössä.





Eli kieputtelua. Minun taidoillani ja mielikuvituksellani ei kovin kummoisia kieputella mutta tällaista pientä ja simppeliä kuitenkin. On tuolla keskeneräisenä muutama riipuskin mutta aika yksinkertaisia nekin on.
Ensimmäisissä on hopeaa ja jotain värjättyä kiveä, toisissa hopeaketjua joka on kieputeltu kupariympyrään kuparilangalla, tummaksi patinoituna näyttävät mielestäni molemmat hienommilta kuin oikeasti ovatkaan. :)

5 kommenttia:

  1. Punaiset kukat ovat aivan hurmaavat!

    VastaaPoista
  2. Minäkin rakastuin punaisiin kukkiin. Kieputella osaat ihan varmasti paremmin kuin minä. Ehkä pitäisi taas aloittaa harjoittelut...

    VastaaPoista
  3. Kiitos Nina ja Rusina. Kukkien alkuperäiset kehikot on kaulakorusta joka ei koskaan päätynyt käyttöön asti, uskon että näille korviksille käy paremmin. :)

    VastaaPoista
  4. Punaiset kukat ovat loistava piristysruiske tähän harmauteen.
    Katselin pitkälle taakseppäin näitä siun patinoituja juttuja, ihan huikeita korviksia ja kaikkea!!!!!!

    VastaaPoista