torstai 3. helmikuuta 2011

ÄHH 1&2



Tuon kauan harkitun ja mielikuvituksellisen otsikon jälkeen kaikki tietenkin odottavat ihan huimia tuotoksia, eikös? No onneksi ei tarvitse tuottaa pettymystä, ihan pujottelin helmiä puuvillanyöriin, toiseen koruun pistin oikein solmuja väleihin... ;D

No joo, pitää aloittaa rauhallisesti ettei nyrjäytä paikkojansa. Nämäkin korut kyllä tulevat ihan tarpeeseen ja toisesta löytyy jopa hyvin hilloutuneita helmiyksilöitä, vaikka ei ensisilmäyksellä uskoisi.



Tämä rannekoru menee syntymäpäivälahjaksi eräälle kalakaverille joka juhlii ensi lauantaina. Noista kalannikamista on tulossa itsellekin rannekoru ihan pian. Tässä nikamien seurana akaattia.



Tämä maatuska taas on odottanut kavereita jo hyvän tovin. Suunnittelin sen seuraksi samansävyisiä maalattuja helmiä kuin maatuska itse on, mutta en ole löytänyt mieleisiä. Itse maatuskan taas ostin kaveriksi korviksille jotka olivat ensimmäisten tekemieni joukossa, yhä yhdet mielikorviksistani, ja joissa roikkuu pieniä maatuskoita, yllätys yllätys ;) Minä niin pidän maatuskoista. ÄHHin myötä kävin etsimään riipukselle muita seuralaisia ja päädyin mustiin puuhelmiin. Hillotavaraa tässä ovat nuo messingillä koristellut puuhelmet, eikä niidenkään jemmaamiselle ole tainnut olla mitään järjellistä syytä.

8 kommenttia:

  1. Kaunis tuo ensimmäinenkin mutta kyllä maatuska vie kaikessa ihanuudessaan voiton :)

    VastaaPoista
  2. Onnellinen kalakaveri, huoh.Tykkään tuosta rannekorusta ihan hurrjasti.

    VastaaPoista
  3. Maatuskat on myös mun lemppareita! Eli tykkään kauakorusta, ja tosi kiva idea tuo nikamien käyttö, ei olisi tullut itselle edes mieleen! :) Näin sitä taas oppii uutta.

    VastaaPoista
  4. Wuuhuu, vihdoin pääsee tänne kommentoimaan :) Mie tykkään nikamista hurrrjasti.

    VastaaPoista
  5. Nikamat on hauskat...onko ihan itse pyydetystä..? :-))

    VastaaPoista
  6. Kivat nikamat.Tykkään. Maatuskat on aina ihania :)

    VastaaPoista
  7. Täällä vielä yksi maatuskojen ystävä, on muuten kaunis maatuska.

    VastaaPoista
  8. Voi mahoton mitä ansoja tuonne asetuksiin on pistetty kun ei ole tyhmälle tullut aiemmin mieleenkään ettei kaikki voi kommentoida...
    Kiitos kiitos kiitos, nikamista tykkäsi kovasti myös lahjansaaja, onneksi. Mona, sepäs vasta olis rouheeta jos olis itse pyydetystä, pitää varmaan opetella ensin pitelemään onkea oikein päin ja sitten hankkia jostain kärsivällisyyttä kökkiä rannassa odottelemassa sitä haukea ;)

    VastaaPoista