tiistai 8. helmikuuta 2011

ÄHH 3, 4 ja 5



Näin ÄHHin aikaan sitä tuntee itsensä huonolla tavalla yksinkertaiseksi, kun kuvaa korvisparia joissa koukuissa roikkuu helmet eikä mitään muuta. Ja väkinäiseksi kun yrittää keksiä käyttöä osille jotka ovat pyörineet laatikoissa ties kuinka kauan ilman että olisivat herättäneet minkäänlaisia intohimoja. Onneksi väliin mahtuu hetkiä jolloin kaikki menee juuri niin kuin pitikin ja lopputulos kiilaa kevyesti sinne suosikkien joukkoon.



ISOT puuhelmet jotka eivät tarvinneet muuta kuin isot koukut, väri näissä oli se juttu. Mikähän siinä on että näitä tällaisia viiden minuutin hommia tulee lykättyä ihan maailman tappiin...



Puuta ja kuparia. Nämä tarvitsee varmaan pistää piiloon vuodeksi tai kahdeksi, etteivät lennä takkaan...



Kalan nikamia ja hopeaa. Tämän kalanrangan välilevyt ovat vesivaluja, jämähopeastakin siis saa välillä jotain käyttökelpoista aikaiseksi. Minä niiiiin tykkään!

ÄHH 6 on myös jo valmis, 7 puolivalmis ja 8 melkein mietitty. Lähes aikataulussa siis mennään, vuoden ensimmäisestä lenssusta ja ensi viikolla alkavan koulun aiheuttamasta stressistä huolimatta. Olen korujen suhteen yötyöläinen, joten on kaikenlaista uudenopettelua edessä, mutta eiköhän se siitä. Pitää varmaan alkaa tekemään jotain suunnitelmia kun ei ole enää tuntitolkulla aikaa roplata laatikoita, hui... ;)

10 kommenttia:

  1. Puukorvikset ovat hienoja. Miksiköhän niitä tulee aina vähäteltyä, vaikka ovat ihania. Ehkä siksi kun ovat nopeatekoisia. tuosta kalanruotorannekkeesta tykkään minäkin tosi paljon. hopea välissä on piste i:in päällä!

    VastaaPoista
  2. Puiset violetit on nätit!! Ei se aina tartte tuon enempää :)
    Kuparihan natsaa puun kanssa yhteen mainiosti, äläkä niitä sinne takkaan!!
    Waude, hyvä oivallus vesivaluista!

    VastaaPoista
  3. Tykkään kyllä kaikista yhtä lujaa.

    VastaaPoista
  4. Puukorvikset täälläkin vetää puoleensa. :) Ja tuo nikamainen.. ja ne ekat isot pallerot! :))

    VastaaPoista
  5. Rannekoru on kyllä todella persoonallinen ja hieno.

    VastaaPoista
  6. Puu-kupari-korvikset ovat aivan ihanat! Voisin kuvitella käyttävänäni tuollaisia. Pitääkin tehdä pitkästä aikaa jotain tuon tyyppistäkin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Sara, Mona, Piisku, Amalia, Muikku, inkku, Mags, Bezz ja Anzu! Eivät ole vielä lentäneet takkaan puiset, ehkä odottelen että niille ilmestyisi joku toinen ottaja, ettei tarvitsisi heittääkään :)

    VastaaPoista