maanantai 14. helmikuuta 2011

ÄHH 6-12



Jätti ÄHH-päivitys kun en kerennyt viikonloppuna enkä tiedä miten kerkeän viikolla.



Nämä muovihelmet ovat ainakin sen 20 vuotta vanhoja, kun muistan niillä lapsena leikkineeni. Halusin ne pirteän värinsä vuoksi uudelleen käyttöön, joten ei muuta kuin solmimaan. Taisivat alunperin olla kahdessa rivissä, tässä pistin kuitenkin yhteen pötköön ja ison lukon että mahtuu ranteen ympärille juuri ja juuri neljästi. Tätäkin hommaa olen venyttänyt reilusti yli vuoden...



Apatiitti pisarat jotka vartoivat laatikossa seuraa aivan liian kauan, ottaen huomioon mihin sitten lopulta päätyivät. Väri ei tietysti tässä näy yhtään, kuvitelkaa sellainen kaunis sininen (jos pystytte ;)), sellaiset ne on.



Pirtsakan värisiä simpukankuorihelmiä hyvin hilloutuneissa koukkuhässäköissä.



Tämä on suosittu malli, äidillä ja anopilla on molemmilla tällaiset ja nämä tilasi itselleen anopin anoppi.



Shaggy loops ketju 0,8mm langasta ranteeseen. Tämä lojui keskeneräisenä liki vuoden, onneksi on ÄHH, olisi muuten kesken vieläkin.



Lepakoiden seurana jotain punaiseksi värjättyä kiveä ja matta mustaa kiveä. Mukavan synkkää, vielä kun keksisi yhdelle kaulakorukoon lepakollekin yhtä kivan paikan.



Nuo hopeaosat tein ennen joulua enkä keksinyt niistä mitään. Nyt puski seuraksi ketjua ja kuparipyörylöitä joita on viilailtu ja naarmutettu, ettei ihan näyttäisi siltä että korvista roikkuu diskopalloja.

Siinäpä se, päivän kaksi olen koko ajan jäljessä mutta kyllä sinne 28:saan taistellaan vaikka mikä olisi!

9 kommenttia:

  1. WAU! :) Mykistävän komeita kaikki, en osaa edes valita yhtä ylitse muiden olevaa <3

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita koruja. Shaggy loops on kyllä niin kaunista ja eläväsitä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos piisku ja Katri. Tuo shaggy loops on ranteessa sellaista että sitä pitää koko ajan ihastella, ihana lenkkipuro.

    VastaaPoista
  4. Kauniita koruja! Tykkään erityisesti apaatti- ja simpukankuorikorviksista ja tuosta shaggy-rannekorusta. En ole ennen törmännytkään tuommoiseen ketjuun, mutta en ole niin ketjuihin muutenkaan perehtynyt. Tosi kaunis.

    VastaaPoista
  5. Ihana korusatsi! Lepakot. <3 Kuparipyörylät. <3 Ja shaggy loop! Ei näistä osaa valita kauneinta. :)

    VastaaPoista
  6. Ihania korviksia!! lepakkokorvikset saivat hymyn huulinne, tosi kivat.

    VastaaPoista
  7. Upeita koruja! Lepakot on kyllä huiput! :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos, sole! Shaggy loops on paitsi kauniin näköistä ja kuten Katri mainitsi, ihanan eläväistä, myös todella helppo tehdä, suosittelen.

    Kiitos inkku, Sara ja Miina! Meinasin ensin lepakoita omiin korviin, mutta kun tykkään pitää kiinni niistä pienistä hippiviboista joita toivon ulkoisella olemuksellani yhä herättäväni, niin eivät sovi imagoon millään ;D

    VastaaPoista
  9. Voi mikä IHANA IHANA päivitys !!
    Lepakot ihan huiput, kupari-discopallero-läpyskäiset WAU...toinen toistaan upeampia koruja <3

    VastaaPoista