keskiviikko 23. helmikuuta 2011

ÄHH 13-17



Pahasti jäljessä, enkä kuvatakaan kerkeäisi. Kuuta on onneksi vielä jäljellä, muutama korukin kesken, joten ehkä tästä vielä noustaan.



Niin ja lukot yms. tarpeelliset pikku osaset ovat aivan loppu, se ei ainakaan yhtään helpota tätä tekemistä. Tästäkin puuttuu siis nauhanpäät ja lukko. Riipus on keramiikkaa ja helmet mookaiittia.



Iiisoja kiviä, jonkinlaista kvartsia, ja välissä vuorikristallia ja hopeaa. Vaijeria käytän yleensä vain lasten koruissa, näiden murikoiden kanssa se kuitenkin oli ihan paikallaan.



Pientä ja suloista, makeanvedenhelmiä ja ruusukvartsia. Tuo ketju on pyörinyt laatikoissa iät ja ajat, on sen muotoista ettei sovi joka paikkaan, tässä toimii onneksi mainiosti, eikä sitä jäänyt kuin pikkuinen pätkä.



Minun! Rutiilikvartsia puuvillanauhassa. Nam.



Mahdottoman kauniin väristä simpukankuorta, väri ei kuvassa kuitenkaan ihan täsmää. Pyörylät eivät varmastikaan korvissa pysy oikeinpäin, mutta onneksi ovat toiseltakin puolelta ihan siistejä ja yhtä kauniin värisiä, vain kiilto puuttuu.

Semmoista, jostain pitäisi löytää inspiraatio loppuihinkin, katsotaan miten käy. :)

3 kommenttia:

  1. Ihania! Nuo kaikki isommat iski niin, että WAU! :) Mookaiitit herkkuja tuon keraamisen riipuksen kanssa <3 Kvartsit ihanan ISOJA :D

    VastaaPoista
  2. Uuh mitä ihanuuksia! Iiiiisokivinen rannekoru on aivan MAHTAVA! Ja eka kaulakoru. <3

    VastaaPoista